- Автор темы
pourquoi vous n'utilisez pas d'intermédiaire ????? attendez la réponse, ne spammez pas ici
larbi london, [16/01/2022 19:15]why you d'ont use a midlleman?????wait for ansfer, dont spam here
there are many stupid piece of shit here, you must use a midlleman,
and post your thread right there
Yes, unfortunately, if he tell me to send him$100, I would send it to him for free, instead of stealing. The important thing is, thank yousi vous êtes allé sur un forum sur ce sujet, vous devez savoir qu'il y a beaucoup de mauvaises personnes qui peuvent vendre leur mère pour 50 dollars, la prochaine fois utilisez un intermédiaire
yes brother , unfortunatelyWell, I think this was to be expected, although I do not know why it was necessary to write to a person who, taking into account his topics, most likely does not even know what a dump is.
Теперь на русском (смысл примерно тот же, но другими словами). Ну в общем причина скама понятна - яеловек увидел сумму в 50$ (3 788,5 руб) и по всей видимости поняв, что эта сумма скорее всего большая часть егоммесячного бюджета (или же он просто захотел пополнить кошель лишними 50$), он решил скамнуть истца. Ответчик же скорее всего решил, что сумма для скама слишком мала (ибо например на рейде гарант вроде бы работает только с суммой от 100$) и поверив человеку который на форуме отродясь не занимался дампами, отправил свои кровные. Результат вы видите сами, впредь советую использовать гаранта и прежде чем писать тем или иным людям проверит занимались ли они вообще дампами. Ну и чуть не забыл, если вам кто-то предлагает приват метод который способен вас чуть ли не сделать сверх хакером у которого эти же ShinyHunters будут отрабатывать за полтос (искренне приношу извинения перед ними, но для примера надо) то это 101% мошенник
I'm sorry for your money, in any case, this will serve as a lesson to you and from now on you should be more careful about paying for anything. I also advise you to remember one English proverb - free cheese happens only in a mousetrap, cheap is always rottenYes, unfortunately, if he tell me to send him$100, I would send it to him for free, instead of stealing. The important thing is, thank you
wonderfull proverb , thank you brotherI'm sorry for your money, in any case, this will serve as a lesson to you and from now on you should be more careful about paying for anything. I also advise you to remember one English proverb - free cheese happens only in a mousetrap, cheap is always rotten
Я скинул челу способ, по которому делаю базу дамп, сказал, что позже ещё пошагово объясню как делать если он не поймёт, а он жалобу кинул, неадекват какой-то рил@Against the system ваше слово
Для чего стёрли переписку?Я скинул челу способ, по которому делаю базу дамп, сказал, что позже ещё пошагово объясню как делать если он не поймёт, а он жалобу кинул, неадекват какой-то рил
currently, he is not answer me in telegram after conversation deleted by AДля чего стёрли переписку?
why ! you delete the conversation in telegram ! send me my money to my walletЯ скинул челу способ, по которому делаю базу дамп, сказал, что позже ещё пошагово объясню как делать если он не поймёт, а он жалобу кинул, неадекват какой-то рил
Ты просил метод добычи баз, я тебе его скинулwhy ! you delete the conversation in telegram ! send me my money to my wallet
hahahaha yo are fucking scammer you tell i have a private method u are stupid you talking with enginnerТы просил метод добычи баз, я тебе его скинул
Ждем этот метод в лс, если таков вообще есть, для проверки правдоподобности.Ты просил метод добычи баз, я тебе его скинул